Ne samo zaradi tega, ker dotik toplih rok na obraz deluje sproščujoče na samo telo in duha ampak tudi zato, ker to delamo profesionalno.  Seveda lahko vsakodnevno tudi sami nežno masirate svoj obraz medtem, ko nanj nanašate hranljivo kremo. Masaža obraza in maska bosta blagodejno delovali na vaše počutje, zato je nikoli ni preveč. Masaža v splošnem pripomore k bolj čvrsti in še bolj prožni koži. Obenem pa zavira tudi nastanek gubic in obraz preplavi z neko svežino, koži pa ponovno povrne sijaj. Sama masaža seveda ne odpravi maskavečjih, obstoječih gub ampak je samo zelo uspešno in predvsem naravno sredstvo za zaviranje nastanka novih. Masažo izvajamo z nežnimi, krožnimi ali spiralnimi gibi.

Poleg omenjene masaže pa blagodejno na našo kožo vplivajo tudi različne maske za obraz, ki so odvisne od tipa kože. Mi bomo prepoznali vaš tip kože in na podlagi tega po masaži nanesli tudi ustrezno masko. Maske lahko kupite v drogerijah ali pa si jo izdelate kar sami doma. Tu zna nastati problem. Kadar kupujemo maske, se namreč utegne zgoditi, da se znajdemo pred množico dokaj dragih izdelkov različnih blagovnih znamk in ne vemo za katero se odločiti. Iz tega vidika vam svetujemo, da  prihranite dragocen čas in denar in se raje prepustite rokam kozmetičarke, katera bo poskrbela za vse.

face masaza zface masaza mMasaža obraza in maska sta torej nuja pri negi naše kože, v kolikor želite preprečiti nastanek majhnih gubic in omogočiti koži, da ohrani zdrav in sijoč videz. Prijeten dotik človeka vsakokrat znova sprosti in v telesu sproži val zadovoljstva in prijetnih občutkov. Ne bodite skopuški do sebe in svojega telesa ampak si tudi vi občasno privoščite razvajanje. In kdo lahko bolje poskrbi za to, če ne osebje v kozmetiki Zdrav splet. Obiska pri nas ne boste obžalovali!